Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Trafikselskab udvider rejsegarantien

Fredag 3. maj 2024 kl: 12:42
Af: Redaktionen

Passagerer der benytter de fysnek busser og letbanen i Odense får flere muligheder, hvis bus eller letbane er mere end 20 minutter forsinket. FynBus har udvidet rejsegarantien, så det nu også er muligt at få refunderet udgifter til kørsel i egen bil eller leje af cykel eller løbehjul

FynBus har i mange år ydet en rejsegaranti, hvor man har haft mulighed for tage en taxi og få udgiften refunderet, hvis betingelserne for rejsegarantien er opfyldte. Nu har FynBus lanceret en ny og udvidet rejsegaranti, der er trådt i kraft.


Den nye rejsegaranti, som FynBus yder, hvis bus eller letbane er mere end 20 minutter forsinket, omfatter, at man nu kan leje et el-løbehjul eller cykel fra eksempelvis Voi eller Donkey Republic og få lejeudgiften refunderet. Man får også mulighed for at køre i egen bil til ens slutdestination, hvor FynBus yder refusion for kørsel på op til 50 kilometer.


Det er naturligvis fortsat en mulighed for at tage en taxi på FynBus’ regning. Her har trafikselskabet fastsat en grænse for refusion på 350 kroner.


For at få udbetalt refusion skal betingelserne for brug af rejsegarantien være opfyldte. Man kan bruge FynBus’ rejsegaranti, hvis man for eksempel oplever, at bussen eller letbanen er mere end 20 minutter forsinket. Garantien gælder også, hvis bussen er kørt før den tid, der står på afgangstavlen, eller bussen kører forbi en, og der er mere end 20 minutter til næste afgang.


På fynbus.dk/rejsegaranti kan man læse mere om, hvornår rejsegarantien gælder, og hvornår den ikke gælder, samt hvad man skal gøre, hvis man ønsker at benytte sig af rejsegarantien.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Flere passagerer sejlede med færge til eller fra Danmark i 2023
- Politiet har sigtet en 41-årig kvinde for at køre pirattaxi
- Hovedvejstrafik ved Ribe skal køre over midlertidig militærbro
- Flertal i Folketinget har vedtaget at bygge bro over Limfjordsø ved Aalborg
- Taxi-selskab i Herning er endt som konkursbo
- Lufthavn fremviser kvartalsoverskud på 98 millioner kroner før skat
- Taxadirektør runder 50 år
- Politiet anholdt kvinde for vold mod togkontrollør
- Politikere i Frederikssund siger nej til tog-værksted
- Rederikoncern fragtede mere gods og flere passagerer i april
- DSB kørte med flere passagerer i første kvartal
- Politiet undersøger mulig pirattaxi

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst